Kelingan Mantan Lirik

Loading...

nellla kharisma - kelingan mantan (lirik)

nella kharisma - kelingan mantan lirik karaoke Mas kowe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi...

Kelingan Mantan Lirik

Aku mblenjani janji cinta kita ini Lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati.

Kelingan Mantan - LIRIK

Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK Kelingan Mantan - LIRIK...

NDX A.K.A Kelingan Mantan - Lirik

terimakasih sudah menonton NDX A.K.A. jangan lupa subscribe dan like video. lirik: dek koe mbiyen janji karo aku nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati neng nyatane ngapusi, cidro...

Kelingan Mantan

Kelingan Mantan Lirik : Dek... koe nangdi?? kangmas kangen dek,kangeeeen banget ibarat sego kucing ra dikareti ambyar ati iki dek,ambyaaaaar tenan opo meneh nek kelingan janjimu dek murus ning...

Instagram: Kelingan Mantan

Kelingan Mantan Lirik : Dek... koe nangdi?? kangmas kangen dek,kangeeeen banget ibarat sego kucing ra dikareti ambyar ati iki dek,ambyaaaaar tenan opo meneh nek kelingan janjimu dek murus ning...